ROKON - Uw partner voor rautenhaus digital ROKON Tel. 0049-(0) 2828-902538
eMail: info@rokon.info
Uw partner voor rautenhaus digital® SLX850: Multifunctionele centrale        

 

Update
 
Op dit moment zijn er geen nieuwe ontwikkelingen te melden.
 

rautenhaus digital voor Motorola


Speciaal voor Motorola gebruikers!
Op grond van de bijzondere elektrische eigenschappen van het drierailsysteem en de hiermee het meest gebruikte Märklin-Motorola-Systems hebben wij speciale 8voudige en 16voudige terugmeldcomponenten SLX516 en SLX518 ontwikkelt. Zij bewaken acht resp. 16 blokken en geven de status van elk blok 13 maal per seconde aan de SX-Bus door. De SX-Bus zendt deze informatie naar het multifunctionele interface SLX852 door, die hier als zg. bus-centrale werkt. Naast het interface voor verbinding met de PC en de terugmeldcomponenten zij er geen verdere componenten benodigd.
Op de PC zorgt een besturingsprogramma zoals of TrainController o Win-Digilet in een twee bus modus voor een verbinding van de informatie: meld informatie activeren schakel of stuurfuncties, die vanuit de PC weer naar de modelbaan verzonden worden.

Voor verder informatie klikt u op een van onderstaande bestelnummers.

Bestelnummer Artikelbschrijving Stukprijs (incl. btw.) Aantal
SLX51616-voudige bezetmelder
Voor het bewaken van 16 blokken voor drierail digitaal-systemen (Märklin-Motorola). Melding van de bezetmeldingen in de Selectrix-databus. Volledig functioneel ook in dioderem-trajecten. Adressen en bedrijfskeuzen elektronisch zonder schakelaar programmeerbaar.
179,90 €Bestellen
SLX5188-voudige bezetmelder
Voor het bewaken van 8 blokken voor drierail digitaal-systemen (Märklin-Motorola). Melding van de bezetmeldingen in de Selectrix-databus. Volledig functioneel ook in dioderem-trajecten. Adressen en bedrijfskeuzen elektronisch zonder schakelaar programmeerbaar.
105,90 €Bestellen
SLX852Multifunctioneel Interface
voor het verbinden van het digitaalsysteem aan de Computer. Instelbaar op 9600/19200/38400/57600 Baud Overdrachtsnelheid. Compleet met Computeraansluitkabel
169,90 €Bestellen
SLX808N8 voudige functiedecoder met terugmelding
voor het schakelen van 8 wissels, seinen 16 lampen of ontkoppelrails en voor de aansturing van bezetmeldingen op het bedieningspaneel. Terugmelding van de wisselstand aan een programmeerbaar adres over de databus. Met geheugenfunctie van de wisselstand bij het uitschakelen. Gecombineerd bedrijf tussen impuls en duurstroom. Adressen en bedrijfskeuzen elektronisch zonder schakelaars programmeerbaar.
107,90 €Bestellen
SLX826N16 voudige functiedecoder alleen voor magneetartikelen
16 voudige functiedecoder voor het schakelen van 16 wissels of armseinen. Met geheugenfunctie van de wisselstand bij het uitschakelen. Adres en bedrijfskeuze elektronisch zonder schakelaars programmeerbaar.
184,90 €Bestellen
SLX828N8 voudige wisseldecoder voor motoraangedreven wissels
8 voudige wissel motordecoder voor het schakelen van 8 wissels met motorische aandrijvingen. Met geheugenfunctie van de wisselstand bij het uitschakelen. Adres en bedrijfskeuze elektronisch zonder schakelaars programmeerbaar.
114,90 €Bestellen
SLX815Draaischijfbesturing
voor het aansturen van een Arnold en Fleischmann draaischijf over de Lok Control, Control Handy of PC. Ideaal voor aansturing met een Computer Software rijplannen in een BW geen probleem meer. Bij MES modelbaanbesturing en DKE "Die kleine Eisenbahn geïntegreerd. Adres en bedrijfskeuze elektronisch zonder schakelaar programmeerbaar.
184,90 €Bestellen

Verzending onder rembours, voorruitbetaling of overeenkomend,
verzendkosten EUR 5.50, bestellingen vanaf EUR 400 binnen Nederland geen verzendkosten,
betaling binnen 14 dagen na rekeningsdatum.

Bank: ROKON Electronica, Fortisbank Doetinchem, Rekening Nr. 97. 11. 81. 047, NL75FTSB0971181047

Prijsveranderingen en vergissing onder voorbehoud. Technische veranderingen van het product onder voorbehoud.

Verder informatie:
[DCC/Mototrola] [Selectrix en DCC] [Selectrix en Motorola]

 

Selectrix® is een gedeponeerd handelsmerk van de Fa. Märklin GmbH & Co KG, Göppingen
rautenhaus digital® is een gedeponeerd handelsmerk van de Fa. Rautenhaus, Syke